Koken op 1,5 meter

Bij De Kookfabriek kunt u terecht voor veilige, schone en gezellige kookworkshops op anderhalve meter afstand, maar ook voor heerlijke maaltijden die we bij u thuis bezorgen.

Op deze pagina kunt u de verschillende mogelijkheden vinden voor kookworkshops bij De Kookfabriek, digitale kookworkshops bij u thuis en het bestellen van gezonde, verse en heerlijke maaltijden, allemaal op een gepaste afstand van anderhalve meter.

Kookworkshops bij De Kookfabriek

Vanaf 1 juni 2020 bent u weer van harte welkom bij onze verschillende vestigingen voor het volgen van gezellige en lekkere kookworkshops. 
Momenteel hebben wij een viertal workshops uitgewerkt waarbij u op veilige afstand op een schone en verantwoorde manier bij ons kunt komen koken en waarbij gezelligheid en lekker eten nog steeds centraal staat.

Wij koken met twee personen per kookeiland, wanneer u tot hetzelfde huishouden behoort zijn grotere aantallen mogelijk.

Bent u benieuwd naar de verdere omschrijving van de workshops? Klik dan op de titel om door te gaan naar de correcte pagina. 

Eet je Mee met De Kookfabriek

Naast de verschillende kookworkshops die u bij ons op locatie kunt reserveren gaan wij ook wekelijks voor u de keuken in.

Wij bereiden gezonde, verse en heerlijke maaltijden die u kunt ophalen bij De Kookfabriek Utrecht, of die wij bij u thuis bezorgen als u in omgeving Utrecht, Vleuterweide of Leidsche Rijn woont. 

Wij nemen de zorg van het bereiden van verse, gezonde en lekkere maaltijden voor u uit handen zodat u de tijd heeft om thuis te werken, het huishouden bij te houden en niet meer de stress heeft van het doen van boodschappen en het koken. U hoeft de maaltijden alleen nog maar thuis op te warmen, hiervoor verzorgen wij natuurlijk een instructie. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen? Kijk dan op onze Eet je Mee met De Kookfabriek pagina

St(r)eaming Chefs

U kunt al enige tijd bij ons terecht voor digitale kookworkshops met vrienden, familie, of collega's en daar gaan wij natuurlijk nog steeds mee door! 

Tijdens onze St(r)eaming Chefs kookworkshop verzorgen wij een workshop via een livestream, privé voor uw gezelschap. Deze workshop is 7 dagen per week te reserveren op een tijd naar keuze. Na afloop van de workshop heeft u een heerlijk gerecht gekookt en kunt u direct aan tafel.
Op dat moment verlaten wij de livestream en kunt u nog gezellig met uw gezelschap blijven, zodat u gezamenlijk kunt eten en bij kunt praten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze St(r)eaming Chefs pagina. 
 

 

Bij u thuis

St(r)eaming Chefs
Digitale kookworkshop
Eet je Mee 
Gezonde maaltijden

Bij De Kookfabriek

St(r)eaming Chefs: Live
Asian Delights
Smaakvol Mediterraan
Support your Locals

Meer informatie?

Neem dan contact op met ons hoofdkantoor
info@kookfabriek.nl
085 744 1007