St(r)eaming Chefs

Een digitale kookworkshop met een Kookfabriek Chef via een live-stream bij jou thuis. Ga samen met vrienden, familie of collega's digitaal de keuken in! | €7,50 | 1 uur

Ben je op zoek naar een leuke activiteit die je binnenshuis kunt doen, maar waarbij je wél sociaal bezig bent? Meld je dan aan met een groep vrienden, familie of collega's voor De Kookfabriek St(r)eaming chefs!

St(r)eaming chefs

Een volledig digitale kookworkshop onder leiding van een Kookfabriek chef op een datum en tijd naar keuze, hoe leuk is dat? Alle deelnemers ontvangen van tevoren een link naar de live-stream en een boodschappenlijstje. Op de afgesproken tijd staat de chef klaar en ga je samen met jouw groep aan de slag. Tijdens de live-stream kan iedereen elkaar zien en is er voldoende tijd om even bij te kletsen en jouw culinaire vragen te stellen aan onze chef. Na ongeveer een uur is het programma afgelopen en heb je een heerlijke maaltijd gekookt. 

Prijs

De kosten voor de St(r)eaming Chefs workshop bedragen €7,50 pe persoon, inclusief btw. Je moet daarnast zelf de boodschappen doen, we kiezen natuurlijk voor een gevarieerde en betaalbare maaltijd.
Ben je geïnteresseerd in een uitgebreider programma? Vul het programma dan aan met een wedstrijdelement!

Aantal deelnemers

St(r)eaming chefs is mogelijk met minimaal 8 en maximaal 50 deelnemers. 

Reserveren

Wil je samen met jouw vrienden, familie of collega's aan de slag? Stuur dan een e-mail naar info@kookfabriek.nl of bel naar 085 744 1007 om een reservering te plaatsen. 

Workshops kunnen 7 dagen per week plaatsvinden, reserveren kan op basis van beschikbaarheid.

 

Menu

Frisse lente risotto met venkel, doperwt, garnalen en gepofte cherrytomaatjes

of

Shakshuka, een Noord-Afrikaans groentegerecht met eieren, geserveerd met huisgemaakt flatbread

Mogelijkheden

Thuis koken ''Easy''
Workshop van 1 uur
€7,50 p.p. 

Aanvulling Kookwedstrijd
+ 30 minuten extra
Inclusief Kookfabriek kookschort
Inclusief culinaire quiz
Bokaal voor de beste thuiskok