Koken op 1,5 meter

Bij De Kookfabriek kunt u terecht voor veilige, schone en gezellige kookworkshops op anderhalve meter afstand, maar ook voor heerlijke maaltijden die we bij u thuis bezorgen.

Op deze pagina kunt u de verschillende mogelijkheden vinden voor kookworkshops bij De Kookfabriek en digitale kookworkshops bij u thuis, natuurlijk allemaal op een gepaste afstand van anderhalve meter.

Kookworkshops bij De Kookfabriek

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 zal De Kookfabriek haar deuren weer openen. Vanwege de anderhalve meter afstand hebben wij wat minder capaciteit dan u van ons gewend bent. Op dit moment kunnen wij per vestiging het volgende aantal gasten ontvangen:

Amsterdam 50 personen
Den Haag 32 personen
Rotterdam 42 personen
Utrecht 36 personen
Eindhoven 32 personen
Groningen 8 personen

Wij zijn 7 dagen per week geopend, reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Wij zien ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij een van onze vestigingen! Neem een kijkje op onze workshoppagina voor ons volledige aanbod.
 

St(r)eaming Chefs

U kunt al enige tijd bij ons terecht voor digitale kookworkshops met vrienden, familie, of collega's en daar gaan wij natuurlijk nog steeds mee door! 

Tijdens onze St(r)eaming Chefs kookworkshop verzorgen wij een workshop via een livestream, privé voor uw gezelschap. Deze workshop is 7 dagen per week te reserveren op een tijd naar keuze. Na afloop van de workshop heeft u een heerlijk gerecht gekookt en kunt u direct aan tafel.
Op dat moment verlaten wij de livestream en kunt u nog gezellig met uw gezelschap blijven, zodat u gezamenlijk kunt eten en bij kunt praten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze St(r)eaming Chefs pagina. 
 

 

Bij De Kookfabriek

Verschillende kookworkshops, op een datum en tijd naar keuze.

Reservering nodig

Digitaal

St(r)eaming Chefs
Op een datum en tijd naar keuze

Meer informatie?

Neem dan contact op met ons hoofdkantoor
info@kookfabriek.nl
085 744 1007