Tropische Syllabub

Een fris Aziatisch dessert met ananas, passievrucht en malibu.

Bereiding

1. Maak de ananas schoon, verwijder de kern en snijd in kleine blokjes.
2. Snijd de passievruchten door en hol ze uit. Rasp de limoen.
3. Verdeel de ananas en de passievruchten over 10 waterglaasjes.
4. Meng malibu, limoenrasp, suiker, vanille extract en slagroom en klop alles met een garde lobbig.
5. Schenk het slagroommengsel over het fruit en zet in de koelkast.

Presentatie

Garneer met kaneel en nootmuskaat.

Voor 10 personen

Ingrediƫnten

  • 1/2 ananas
  • 4 passievruchten
  • rasp van 1/2 limoen
  • 35 ml limoensap
  • 35 ml malibu
  • 40 gram suiker
  • 1/2 tl vanille extract
  • 475 ml slagroom
  • kaneelpoeder en gemalen nootmuskaat