Jonathan Karpathios
Leer duurzaam en gezond koken tijdens de Masterclass van groente-chef en eigenaar van The Farm Kitchen & The Farm Kitchen's Kookfabriek Jonathan Karpathios. Tijdens deze Masterclass gaan we aan de slag met heerlijke seizoensgroenten van lokale en regeneratieve telers, zo komen er altijd gezonde gerechten op tafel te staan met de mooiste natuurlijke kleuren die rijker zijn aan smaak.
Je leert de lekkerste gerechten maken met verschillende bereidingen van o.a. prei, tarte tartin en spitskool. Van een heerlijk gepocheerd ei tot amandel krullen als dessert. Jonathan laat je stap voor stap zien hoe je deze heerlijke gerechten boordevol seizoensgroenten bereidt. Na afloop van deze Masterclass krijgt elke deelnemer ons kookboek Earth's Own Cuisine gratis mee naar huis!
Menu
- Prei van de barbecue met mozzarella en chili olie
- Tarte tartin van ui met oude kaas en frisse salade
- Gepocheerd ei met paddenstoelen en Hollandaise saus
- Steak van spitskool met Griekse yoghurt en amandelen
- Amandel krullen met gemarineerde aardbeien en hangop
Als groente-chef en eigenaar van The Farm Kitchen & The Farm Kitchen's Kookfabriek komt onze eigen Jonathan Karpathios inspirerende en duurzame Masterclasses geven. Jonathan is opgeleid tot een professionele chef en heeft voor een aantal van de meest bekende restaurants en chefs in Europa gewerkt. Jonathan is gestart met zijn culinaire opleiding toen hij 14 was. In 2018 heeft hij samen met mede-eigenaar Xander Meijer The Farm Kitchen opgericht. Jonathan is één van de drie auteurs van het kookboek Earth's Own Cuisine, dit is hét kookboek van The Farm Kitchen. In dit kookboek staan meer dan 76 groenterecepten voor thuis en ook tips om thuis minder voedsel te verspillen.