Roberta Pagnier

Met een diepe passie voor de Italiaanse keuken en jarenlange ervaring als (tv-)chef en kookboekenschrijfster, deelt Roberta Pagnier haar liefde voor pasta met volle overgave. Haar Italiaanse roots en culinaire achtergrond – van programma’s bij 24Kitchen en RTL4 tot aan een dagelijks programma op SBS6  – maken haar een vertrouwde naam in de culinaire wereld.

Pasta maken zit in haar DNA. Haar Nederlandse grootvader stond aan de wieg van een van de eerste pastafabrieken in Nederland, terwijl haar Italiaanse moeder en familie haar de authentieke smaken van Italië bijbracht. Tijdens haar workshops brengt Roberta deze traditie tot leven: lange tafels vol huisgemaakte pasta’s, kleurrijke gerechten en pure smaken zonder poespas. Een echte ode aan de Italiaanse keuken!

Tijdens de Masterclass met Roberta Pagnier gaat u onder haar begeleiding en die van onze culinair coaches aan de slag met een 4-gangen pasta menu. Deze recepturen worden door Roberta Pagnier geschreven.

Het menu

  • Tortelloni in brodo (vega), gevuld met een vulling met paddestoelen, kruiden, aardappel, Parmezaan en Pecorino in groentebouillon
  • Gnocchi di patate in crème van Taleggio
  • Open lasagna met vegetarische ragù en buffelmozzarella
  • Pistache tiramisu met zelfgemaakte lange vingers (savoiardi), geserveerd met sterke koffie en een dot romige pistache crème