Eet beter, niet minder
Sandra Ysbrandy laaat zien hoe leuk, creatief, lekker en voedzaam vegetarisch eten kan zijn.
Opgeleid als kok onwikkelde zij gedurende haar carrière een passie voor gezonde voeding. Voeding die positief bijdraagt aan je gezondheid en waardoor je je fit en energiek voelt. Dat betekent in haar visie meer groenten, vers, seizoensgebonden en onbewerkt eten, met respect voor mens, dier en milieu.
Alles wat je in je mond stopt, heeft een positieve invloed op je energieniveau, gewicht, humeur, slaap.
Tenminste als je de juiste keuzes maakt en bewerkte voeding links laat liggen.
Beter eten dus, niet minder!
In deze kookworkshop leer je hoe je een volwaardige maaltijd samenstelt die jou voorziet van optimale voedingswaarde.
We gaan aan de slag met de mindmap methode. Een creatieve manier om een basisrecept naar eigen smaak, met groenten en kruiden van het seizoen te bereiden.
Wat krijg je?
- Korte presentatie het belang van volwaardig en voedzaam eten
- Uitleg mindmap methode aan de hand van een kookdemo (spread)
- 6 basisrecepten waar je thuis mee aan de slag kunt
- We koken samen lekkere verse gerechten met optimale voedingswaarde
- We genieten van een tafel vol zelfgemaakte gerechten
- Je gaat naar huis met het kookboek Eet beter, niet minder en heel veel nieuwe inspiratie
De basisrecepten?
Denk aan zelfgemaakte spreads als pesto en hummus, een smakelijke plaattaart, verse maaltijdsalades, een traybake met seizoensgroenten en zoete blissballs.