Teambuilding Kookcompetitie

Uw collega’s gaan met elkaar de strijd aan om het beste resultaat te behalen. Hierdoor wordt het teamgevoel vergroot en ontstaat er een fanatieke wedstrijd. Een uitstekend middel om (nog) meer pit in uw organisatie te brengen en samen te gaan voor de 10! | €127,50 p.p. | 4,5 uur

Bij de Teambuilding Kookcompetitie gaat u in een creatieve ambiance met een team van collega's koken. Het samen werken aan smakelijke gerechten bevorderd het teamgevoel en zorgt voor een betere samenwerking tussen de collega’s. Daarnaast geeft het wedstrijdelement een extra uitdaging aan het programma. Onze teambuild-arrangementen worden gegeven onder begeleiding van onze culinair coaches. Zij hebben een passie voor koken en zorgen dat het eindresultaat een zo hoog mogelijke kwaliteit heeft. De teambuilding wordt afgesloten met een evaluatie, waarin we kijken welk team er het beste heeft gepresteerd en wat de hoogtepunten van de workshop zijn geweest. Er wordt gekookt in groepen van 8 tot 12 personen per kookeiland.

Doel van de kookcompetitie

Uw collega’s gaan met elkaar de strijd aan om het beste resultaat te behalen. Hierdoor wordt het teamgevoel vergroot en ontstaat er een fanatieke wedstrijd. De kookcompetitie is een uitstekend middel om (nog) meer pit in uw organisatie te brengen en samen te gaan voor de 10!

Nadat de kookschorten om zijn, komt er een andere communicatie op gang. De neuzen gaan dezelfde kant op en ogen worden geopend. Koken als metafoor voor communicatie, dat is het uitgangspunt!

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het 4,5 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • Ontvangst met koffie en thee en zoetigheden
  • Frisdranken van de Roze Bunker
  • Gulpener bier
  • Witte en rode huiswijn
  • Plat en bruisend mineraalwater
  • Koffie of thee met huisgemaakte friandises ter afsluiting

Programma

Wij serveren de deelnemers bij binnenkomst een kop koffie/thee met zoetigheden. Na de formulering van de opdracht en uitleg van de beoordelingscriteria gaan de deelnemers aan de slag. De deelnemers bereiden een 4-gangen menu met elkaar. In elk team wordt een chef-kok aangewezen die verantwoordelijk is voor het behalen van een optimaal resultaat met zijn/haar team. Vanzelfsprekend worden de gerechten gezamenlijk aan tafel opgegeten.

Ook is er een quiz waarbij de culinaire kennis wordt getest. De twee teams die overall het beste hebben gepresteerd, nemen het aan het einde van de training tegen elkaar op in een zogenaamde cook-off. Zoals gebruikelijk bij een wedstrijd ontvangen de winnaars een heuse bokaal die vast een plek krijgt in de prijzenkast van uw bedrijf.

Alle deelnemers krijgen na afloop een culinair aandenken mee naar huis.
Wij kunnen gedurende de dag of avond meerdere gezelschappen verwelkomen, houdt u hier alstublieft rekening mee.

Aanvullingen

  • Vergadering/presentatie voor aanvang v.a. € 15,00 p.p. 
  • Naborrel per 1/2 uur € 9,50 p.p. 
  • Engelstalige begeleiding € 2,00 p.p. 
  • Wijnproeftafel o.l.v. vinoloog v.a. € 25,00 p.p. 
  • Optreden celebrity chef prijs op aanvraag 

Giveaway

  • Kookfabriek kookschort € 20,00 p/s 
  • Kookfabriek kookschort met opdruk € 25,00 p/s 
  • Koksdoek met Kookfabriek logo €5,50 p/s 
  • Bag-to-Nature pakketje € 3,75 p/s 
  • Earth's Own Cuisine Kookboek € 25,00 p/s
  • Shopper biologisch katoen €12,50 p/s

€127,50* per persoon

De totale kosten van € 127,50 p.p. worden als volgt gespecificeerd:
- € 29,00 Trainingsfaciliteiten
- € 24,00 Ingredienten
- € 37,50 Inzet begeleiding
- € 22,00 Dranken tijdens gehele programma
- € 15,00 Culinair aandenken 


* bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke klanten exclusief BTW

Vraag offerte aan

Mogelijkheden

Duur 4,5 uur
Minimaal 8 personen
Datum en aanvang in overleg
7 dagen per week mogelijk

Menu

Bij binnenkomst serveren wij u een kop koffie/thee met zoetigheden

Amuse

Pani puri gevuld met rode biet en wasabi  pani puri met biet & wasabi

Voorgerecht

Pompoen ravioli met gekarameliseerde ui & beurre noisette

Hoofdgerecht

Gelakte Knolselderijsteak met aardappel mousseline en miso-jus

Dessert

Hasselback appels met speculaas crumble en mascarpone room